Klassikaal​

Een fysieke training van twee dagdelen waarin we daadwerkelijk gaan oefenen met agressief- en/of grensoverschrijdend gedrag.

In deze psychofysieke training wisselen de verschillende werkvormen zich in hoog tempo af. Een mix van theorie en praktijk waarin we uw medewerkers laten leren door te ervaren en te doen.

Om de leeropbrengst zo groot mogelijk te maken trainen we graag bij u op de werkvloer. Dit is namelijk de plek waar het geleerde moet gaan leiden tot gedragsverandering. Vanuit onderwijskundig perspectief heeft het onze voorkeur om de basistraining op te delen in twee losse dagdelen met een intervaltijd van ongeveer 2 weken.

Na de training zijn uw medewerkers in staat om vanuit een integrale en eenduidige aanpak, effectief te communiceren en te de-escaleren bij agressief gedrag. Daarbij zijn ze in staat om samen met hun directe collega’s te reflecteren op hun eigen acties in deze situatie. Wat ging goed? Wat kon beter?

Wij werken graag vanuit circulair en sociaal perspectief. Daarom doneren wij 5% van het trainerstarief (*) aan de stichting PTSS (post traumatisch stress syndroom). Zo helpen we slachtoffers van traumatische gebeurtenissen en heeft elke agressietraining die wij verzorgen direct effect op hun herstel. Win-win! 

*Neem contact met ons op voor de exacte voorwaarden.