Leercyclus

Nieuwe vaardigheden moet je trainen en oefenen. En alleen als je deze vaardigheden blijft oefenen, blijf je het kunnen en blijf je het ook doen. In elke situatie onder alle omstandigheden. Met ons unieke trainingsconcept zorgen wij ervoor dat elke medewerker bediend wordt in zijn eigen leerstijl en bereiken daarmee het hoogste leerrendement. Hiermee zorgen wij ervoor dat het nieuwe aangeleerde gedrag beklijft en onderdeel wordt van uw bedrijfscultuur.  

Het blended trainingstraject bestaat uit een mix van oefen- en werkvormen. Uw medewerker start met een e-learning gevolgd door de fysieke training bij u op de werkvloer. Tijdens deze training gaan we oefenen met agressief- en/of grensoverschrijdende gedrag, met behulp van een acteur. Vervolgens werken we periodiek met korte maar effectieve ‘leersnacks’. Dit kan zijn in de vorm van een groepsopdracht, een quiz, online coaching, webinar coaching on the job of meer toekomst gerichte leermiddelen zoals virtual- augmented reality (VR en AR).

De mogelijkheden van VR en AR krijgen een steeds groter platform in het nieuwe leren. Innovatie is één van onze kernwaarden. Daarom zijn wij steeds op zoek naar nieuwe en leuke manieren om agressietrainingen te verzorgen. We lopen graag voorop met nieuwe ontwikkeling. Leren is leuk!

Het blended trainingstraject maken wij altijd op maat zodat de training naadloos aansluit op de doelgroep en uw wensen.

Wij ondernemen graag vanuit sociaal en maatschappelijk perspectief waardoor we 5% van het trainerstarief in overleg met u willen doneren aan een goed doel. Zo heeft elke agressietraining die wij verzorgen een directe impact op organisaties die afhankelijk zijn van financiële steun. Win-win!